Over mij

Lang postuur, brede grijns, pompadour kapsel. Een vakidioot die altijd op zoek is naar verbetering. Nuchter tot op het bot. Recht door zee, daar waar dat kan of moet. Optimistisch en berekend naïef. Motiverend en coachend. Bouwt bruggen op basis van vertrouwen, integriteit en respect.

Mijn naam is Bart Reijven, een dertiger met een zwak voor e-commerce, digital marketing en user experience. Met ruim 10 jaar ervaring heb ik al vele topics, tools en processen afgekluifd. Zowel vanuit commercieel, technologisch als communicatief perspectief heb ik de nodige meters gemaakt en gaan er nog velen volgen. Ik heb in B2C en B2B gewerkt in verschillende functies en rollen; als project manager, online marketeer, e-commerce consultant, product owner, product manager en e-commerce teamleider.

Thuis ben ik gelukkig met mijn vrouw Maj-Britt en twee kids, Liv en Sam. Naast het weekend en de avonden kan ik tijdens mijn wekelijkse papadag genieten van deze kleintjes. Die balans vind ik belangrijk. Het geeft me energie en houdt me fris.

Muziek is mijn grote passie. Als drummer van Wigg ben ik geregeld op de lokale en regionale planken te vinden. Een heerlijke uitlaatklep. Daarnaast schrijf ik muziek en bezoek ik graag festivals en concerten.

Over Bartreijven.com

Dit blog staat volledig in het teken van mijn interesse voor e-commerce, product management en leiderschap. Op nuchtere en praktische wijze belicht ik de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast neem ik je mee op ontdekkingstocht, op zoek naar ultiem geluk op de werkvloer.

Onder het mom “samen kom je verder” wens ik je veel inzichten toe en nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen indien je vragen, opmerkingen, aanvullingen of ideeën hebt.

Bart Reijven