Info

Wie is Bart? Gekenmerkt door zijn lange postuur, brede grijns en pompadour kapsel staat hij als persoon bekend als nuchter, open en gedreven. Een liefhebber van mensen, het digitale domein en ja, resultaten boeken. Altijd op zoek naar verbetering en lering. Nuchter tot op het bot. Pragmatist. Recht door zee, daar waar dat kan óf moet. Optimistisch en berekend naïef. Bouwt graag bruggen op basis van vertrouwen, integriteit en respect. 

Met ruim 10 jaar ervaring heeft hij zowel vanuit commercieel als technologisch perspectief al vele topics, tools en processen doorgrondt. In zowel B2C als B2B heeft hij een rollen ingevuld als project manager, online marketeer, product owner / manager en e-commerce teamleider. Thuis is hij gelukkig met mijn vrouw Maj-Britt en twee kids, Liv en Sam. Naast het weekend en de avonden kan hij tijdens zijn wekelijkse papadag genieten van deze doerakken. Een belangrijke factor die voor hem werk en privé in evenwicht brengt.

Muziek is een andere grote passie. Als drummer van Wigg is hij geregeld op de lokale en regionale planken te vinden. Daarnaast schrijft hij muziek en bezoekt hij graag festivals en concerten.

Over Bartreijven.com

Dit blog staat volledig in het teken van Bart’s interesse in leiderschap, product management, e-commerce en user experience. Op nuchtere en praktische wijze belicht hij de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast neemt hij je mee op zijn ontdekkingstocht, op zoek naar ultiem geluk op de werkvloer.

Veel leesplezier toegewenst! Ben je enthousiast, of heb je ideeën, suggesties of opmerkingen? Voel je vrij om contact op te nemen om te connecten via social media.